Over mij

Ik ben afgestudeerd als professioneel allround danseres in Rotterdam. Nu werk ik als freelancer als danseres en model. Ik doe veel verschillende leuke klussen, zie de mooiste locaties, werk samen met artiesten, ontmoet leuke mensen, mag reizen, draag de mooiste kostuums en krijg ook nog betaald. Klinkt echt als een droombaan, maar dat is het stiekem ook wel! Mijn werk is nooit saai. Wel is het soms zwaar. En dan bedoel ik vooral dat het altijd om mijn uiterlijk draait. Daar heb ik soms moeite mee, maar als ik dan zie wat ik ervoor terug krijg, dan vergeet ik dat al snel.

 

Mijn passie is alles uit het leven halen. Maakt niet uit met wat! Alles waar ik plezier en voldoening uit haalt, geeft mij een drive. Hierdoor ben ik altijd erg gepassioneerd. Ik kan al genieten van de kleinste dingentjes, zoals kijken naar de natuur. Sinds kort ben ik veel bewuster van al het moois om me heen. Ik zou willen dat iedereen dat zou zien.

 

In mijn ideale wereld heeft iedereen respect voor elkaar en laat iedereen elkaar met rust en in zijn/haar waarde. Ik zou graag willen dat iedereen veel liefdevoller met elkaar omgaat en dat positiviteit heerst. Het zou super mooi zijn als elk persoon stil staat bij zijn/haar daden en een positief effect op elkaar zouden hebben. Het leven is soms al zwaar genoeg, laten we het elkaar alsjeblieft alleen maar makkelijker maken!

Noury Timmermans London

Mijn life goal is om gelukkig te worden/zijn. Het is in deze wereld erg lastig om geluk te vinden en dit te behouden. Iedereen heeft te maken met tegenslagen en door de bomen soms het bos niet meer te zien. Mijn goal op korte termijn is om nog meer van mijzelf te houden en volledig achter mijzelf te staan. Op deze leeftijd word je steeds bewuster van jezelf en kan je steeds beter relativeren, ontwikkelen en leren. Ik vind dit proces ontzettend interessant. Door zelf te groeien, kan ik mensen in mijn omgeving ook helpen groeien. Ik vind het heerlijk om andere mensen te helpen. Dat gevoel dat je krijgt als je samen op hetzelfde level zit en daar vreugde en liefde uit kan halen, is onbeschrijfelijk. Het lijkt wel magisch.

 

Mijn life goal op lange termijn is denk ik een inspiratie te zijn voor mijn omgeving en mijn toekomstige liefde, kinderen, kleinkinderen enz. Ik heb ontzettend veel liefde in mij en hoop dit zo lang mogelijk te kunnen verspreiden. Ik hoop dat mensen mij later zullen koesteren en bedanken voor de dingen die ik hen heb geleerd of waarmee ik hun leven heb verrijkt.